УСПЕШНО ОДРЖАНА ТРИБИНА


Октобар 24, 2015

Центар за стратешке пројекте у сарадњи са ЕУС Србија организовао је трибину на тему “Карактер и вештине лидера у условима кризе лидерства”. Предавачи су били Џон Детони, Владимир Божовић и Самуило Петровски.

Џон Детони ( председник ” Chrysalis Ministries inc.”, невладине организације за развој лидера и предавача ) је истакао да прави лидери требају да буду у својству слуге, а не у својству господара. Професор Детони је нагласио да треба тежити да се помаже људима, а не њима манипулисати и искоришћавати их. Уједно је истакао да се лидери рађају, али такође да се они могу створити кроз процес образовања.

Владимир Божовић ( специјални саветник премијера Републике Србије ), сматра да лидери првобитно треба да поседују јаку веру, да постављају себи достижне и реалне циљеве и да имају харизму која је пропраћена снажним карактером. Посебно је издвојио духовне лидере српског народа Светог Саву и блажено почившег патријарха Павла као и нашег највећег и светског проналазача Николу Теслу.

Самуило Петровски ( национални директор Еванђелског удружења студената Србије ) дао је савет свима присутнима да ако желе да постану лидери модерног доба требају да се усавршавају, окружују правим људима, читају стручну литературу и да буду информисани о свим битним дешавањима.

Трибина је била веома посећена од стране младих перспективних студената као и успешних људи из различитих пословних сфера, који су постављајући питања и дајући своје коментаре активно учествовали у трибини.

Све вас обавештавамо и позивамо да присуствујете семинару на тему “Глобални лидерски самит” које ће битни одржано 12. децембра у хотелу Crowne Plaza. Можете се пријавити на сајту (www.gls.rs). Број резервација је ограничен.

PODELITE OVU STRANU